NYT BADEVÆRELSE

Murerarbejde med sund fornuft

Vi er med fra a til z, når du skal have nyt badeværelse

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Vi kan helt sikkert hjælpe dig i mål med et nyt badeværelse, så dine drømme ikke længere forbliver drømme, men en realitet. Det er en smule kompliceret at bygge et nyt badeværelse selv. Desuden er der mange regler, som skal overholdes, derfor kan du med fordel søge professionel hjælp hos os.  

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Få glæden ved badeværelset hurtigt igen

Hvis du ikke ønsker et helt nyt badeværelse, men blot er træt af dine gamle klinker, kan microcement være en flot og velvagt løsning. Med microcement vil dit badeværelse blive en fryd for øjet, og det vil igen fremstå indbydende.

Er du mere til fliser eller klinker, er det også en mulighed. Fliser og klinker er med til at definere dit badeværelse på såvel væg som gulv. Vi har naturligvis kompetencerne, erfaringen samt inspiration til opsætning af fliser. Der findes et hav af muligheder og kombinationer, derfor kan du med fliser og klinker sætte dit helt personlige præg. Hvis du blot ønsker at frisk de nuværende fliser op, kan en omfugning være det rette valg. Hvis du har en væg med større revnedannelser og afskalning, kan du i stedet ty til netpudsning. Det er en stærk og langtidsholdbar løsning, der kræver minimum af vedligeholdelse. Omfugning eller netpuds – dine klinker vil stå som nye igen.

Vi fører dine ønsker om et flot nyt badeværelse sikkert i mål

Vi udformer dit badeværelse ud fra dine ønsker og behov, så du står tilbage med dit drømmebadeværelse. Processen tilpasser vi, så den ikke bliver uoverskuelig hverken tidsmæssigt eller økonomisk.

Alle vores professionelle murere lægger vægt på, at du som kunde hos os er tryg gennem hele forløbet. Vi er en murerforretning med særligt fokus på kvalitet og bæredygtigt håndværk. Vi gør meget ud af, at vi konstant udvikler vores dygtige ansatte, så vi kan levere den højeste kvalitet i vores arbejde.

Uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Med os kan du være sikker på, at du får et flot nyt badeværelse, som kan holde i mange år. Vi sikrer dig et optimalt kvalitetsresultat. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os