OM BIRK BYG

Murerarbejde med sund fornuft

Din professionelle medspiller → Birk Byg

Virksomheden blev grundlagt den 20. maj 2016 af Jeppe Birk. På dette tidspunkt havde Jeppe én ansat udover sig selv til, at varetage diverse mureropgaver. Efter 1 års arbejde blev der behov for et par ekstra hænder, og Jeppe kontaktede sin gamle murermakker Kasper Elvig. Kort tid efter købte Kasper Elvig sig ind i Birk Byg og det blev startskuddet på solidt og stærkt samarbejde.

Siden 2017 har Kasper og Jeppe drevet og vækstet virksomheden med flere dygtige, erfarne og fleksible medarbejdere i marken som hverdag, gør deres til at skabe tilfredse og tilbagevendende kunder samt samarbejdspartnere. Kunderne er mange, og det veksler mellem alt fra store erhvervsbyggerier, til den lille renoveringsopgave ude ved privatkunden. ”Intet er for stort eller småt” plejer de kære murermestre og sige i kor.

I dag tæller Birk Byg omkring 15 medarbejdere fordelt på svende, arbejdsmænd og lærlinge.

Respekt, tryghed og forståelse

Hos Birk Byg er vi meget opsatte på, at forløbet i en byggeproces – store som små – skal være en tryg og positiv oplevelse, som giver kunden frihed til at være tilstede i alle byggeriets faser – uden at skulle bruge energi og fritid på at binde enderne sammen.

Det er vigtigt, at vores kunder hele tiden føler sig inddraget i processen. Derfor holder vi altid en opstartssamtale med kunden, for at forventningsafstemme processen, inden vi går i gang. Det er vigtigt for os, at skabe tillid, respekt og forståelse mellem begge parter, så der ikke opstår misforståelser når byggeriet er i gang.

Uforpligtende tilbud på murerarbejde af Birk Byg

Vi hjælper kunder i Midt- & Vestjylland, men kører også gerne efter den rigtige opgave. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din næste murer- eller boligopgave.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os