OMBYGNING

Murerarbejde med sund fornuft

En ombygning kan skabe drømmeboligen

Det både roder, støver og larmer. Det koster en hulens masse penge, og det tager det en krig. En større ombygning kan virke som en drøj affære, men ikke desto mindre kan det være med til at ændre din bolig fra kedelig, kold og klam til lækker, lys og rummelig. Uanset hvor håbløst dit udgangspunkt ser ud, tilbyder vi masser af forskellige måder, hvorpå vi kan optimere din nuværende bolig.

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Giv din bolig nyt liv med en ombygning

Det er de færreste, der slet ikke foretager sig nogen nævneværdige ændringer på deres hus, når de overtager det. Nogle laver tilbygninger med det samme, da de ser huset som et udkast til deres drømmebolig, mens andre ser tiden an. Uanset dit valg er vores mål at forbedre din bolig, så den bliver mere attraktiv og lever op til dine behov.

Dine skiftende livsvilkår og krav til boligen kan gøre det nødvendigt at bygge huset om eller opføre en tilbygning. Beslutningen om at bygge til eller om er ofte alternativet til, at du flytter til et andet hus. Valget kan opstå, når kvadratmeterne i hjemmet er for små, eller når de er indrettet forkert til dine behov. Hvis din nuværende bolig er dit drømmested at bo, kan vi hjælpe dig med at lave en ombygning, der også gør boligen til dit drømmehjem. Hvad end det er et ældre parcelhus eller et nytegnet arkitekthus, tilbyder vi en løsning, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger.

Ombygning med omtanke

Laves en ombygning uden omtanke, kan en den ødelægge husets oprindelige stil og charme. For at undgå at en ombygning ændrer husets karakter, tilgodeser vi hos Birk Byg alle rum. Dermed kan vi sikre, at du ikke kun har lyst til at opholde dig i den nye del af hjemmet, men også udnytter alle husets kvadratmeter. Vi gør et stort arbejde ud af at udvælge materialerne, så de passer til stilen i dit hjem.

Uforpligtende tilbud på til- eller ombygning

Hvis du bor i nærheden af Holstebro, Struer, Skive, Herning, Vinderup eller Vestjylland, står vi klar til at hjælpe dig med din næste ombygning. Vi behandler dit hjem med omtanke, og har respekt for dine krav.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os