RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Murerarbejde med sund fornuft

Vi forvandler det kedelig badeværelse til dit drømmebadeværelse

Bare tanken om at skulle i gang med den helt store renovering af badeværelse kan give de fleste hjertebanken og klamme håndflader. Det er ganske vist fordi, at badeværelset for mange er et af de rum i huset, hvor et enkelt lille renoveringsprojekt hurtigt medfører flere projekter. Men der er selvfølgelig mulighed for, at du kan få et nyt look i dit badeværelse, uden at tømme pengepungen. Med kreative metoder i brug kan vi være med til at forvandle dit kedelige badeværelse til dit drømmebadeværelse.

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Hjælp til renovering af badeværelse

Det kan være et stort og uoverskueligt projekt at opgradere med en renovering af badeværelset, men med et par enkelte tiltag kan du give rummet et helt nyt udtryk. Er det synet af de gamle klinker i rummet, der hænger dig langt ud af halsen, kan microcement forvandle rummet og være en flot og simpel løsning. Dit badeværelse vil igen fremstå spændende.

Hvis du er tilhænger af fliser eller klinker på badeværelset, kan det også være en ideel løsning. Fliser og klinker fås i mange forskellige størrelser og farver, hvilket giver dig et utal af kombinationsmuligheder. Mangler du inspiration, deler vi gerne ud af vores ideer, erfaringer og kompetencer.

Hos Birk Byg har vi stor erfaring med renovering af badeværelse og står klar til at hjælpe dig med alle de opgaver, der måtte opstå i den forbindelse. Er dit badeværelse blot begyndt at se tarveligt og slidt ud, så kan en omfugning eller netpuds være være en løsning. Din væg vil helt naturligt danne revner og afskalning med tiden, med netpuds opnår du en stærk og langtidsholdbar løsning, som ikke kræver meget vedligeholdelse.

Få professionel assistance til dit badeværelse

Vi har specialiseret os i at integrere dine ønsker og behov med vores ekspertise og erfaring. På den måde giver vi dig mere, end hvad du forventer, og skaber ekstra stor glæde i dagligdagen ved den badeværelsesløsning, vi udfører. Badeværelset er ikke bare et alment rum, men et unik rum i hvert hjem. Vi udarbejder i fællesskab en løsning, der kan holde i mange år frem i tiden, og som lever op til dine behov, drømme og krav. Vi tilbyder vores ekspertise, uanset om det er til det mindre badeværelse i ejerlejligheden eller det helt store badeværelse med alle former og funktionaliteter.

Uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Vi kommer gerne ud til dig og besigtiger den pågældende opgave i forbindelse med en renovering af badeværelse. Med os kan du være sikker på, at du får et flot nyt badeværelse, og vi sikrer dig et optimalt kvalitetsresultat. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os