RENOVERING

Murerarbejde med sund fornuft

Renovering med respekt for dit hjem

Leder du efter et firma, som kan gennemføre en renovering af dit parcelhus eller arkitekthus? Hos Birk Byg vil vi med glæde hjælpe dig med dit kommende byggeprojekt. En renovering kan være omfattende, hvis dele af huset er slidt og trænger til ny facade.

Baggrunden for dit ønske om en renovering kan også skyldes, at du blot ønsker at forny din bolig og få den til at passe bedre til dig og din families behov. Måske har du behov for et stort arbejdsværelse eller et køkken-alrum, hvor du kan samle hele familien. Du får ikke flere kvadratmeter, når du renoverer dit hjem, men du kan i de fleste tilfælde opnå en bedre udnyttelse af den plads, du har. Uanset hvad dit formål er med en renovering, sørger vi for at forbedre og forny din bolig, så den bliver mere attraktiv for dig.

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Renovering → En løsning med dine krav som rettesnor

Det er ikke småting at give sig i kast med renovering – hverken økonomisk eller tidsmæssigt. Måske overvejer du selv at stå for hele byggeprojektet for dermed spare penge på projektet. Er det tilfældet, gælder det om at være realistisk både i forhold til dine evner og den tid, du har til rådighed til at bruge på projektet. Det kan være anstrengende at ligge i byggerod og bruge al sin fritid på at arbejde på hjemmet. Hvis du har fuldtidsjob og en familie at se til, kan det være svært at styre hele processen. Vi tilbyder dig en totalløsning, hvor vi styrer hele den praktiske proces med at renovere dit hjem – men først når du har afgjort alle de detaljer, som løsningen skal indeholde.

Indendørs og udendørs renovering

Vores professionelle murermestre tager sig både af din indendørs og udendørs renovering.
Ved at vælge Birk Byg til at varetage dit renoveringsprojekt, sikrer du dig en garanti for professionelt håndværk og en ekspert i skræddersyede løsninger. Vores ambition er at udføre kvalitetshåndværk, vores kunder bliver glade for og som holder mange år ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af din bolig

Alt inden for boligrenovering kan vi klare i Holstebro, Struer, Skive, Herning, Vinderup og Vestjylland. Vi har respekt for, at det ikke bare drejer sig om en boligrenovering, men dit hjem, derfor leverer vi altid et solidt resultat, som du er 100 procent tilfreds med.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os