TILBYGNING

Murerarbejde med sund fornuft

Få flere kvadratmeter til rådighed med en tilbygning

Drømmer du dagligt om flere kvadratmeter i dit parcelhus? Hvis ja, så er tilbygning måske en god mulighed for dig. Som oftest vil du have nemmere ved at få tilladelse til at lave en tilbygning, end en første sal. Vi hjælper med tilbygning som passer dit oprindelige hus´ stil – uanset om du bor i et parcel- eller arkitekthus. Med samme mursten og vores professionelle tilgang til murerarbejdet, vil der ikke syne store forskelle. Vi giver dit hjem et æstetisk løft.

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Vi skaber dit overblik

At bygge til kan være et godt alternativ til at flytte til et større hus, hvis du er glad for dit nuværende hjem. En tilbygning kan i nogle tilfælde øge værdien af dit hus, så du senere kan få noget af den økonomiske investering hjem igen.

Det kan være kompliceret at gå i kast med et tilbygningsprojekt. Desuden kan det være svært at skabe overblik over, hvis du samtidig skal passe dit job og din familie. Måske er du lidt af en gør-det-selv type, men til støbninger, opmuring, renovering eller lignende murerarbejde kan du med fordel benytte dig af en af vores professionelle murere. Vi sørger for, at din tilbygning bliver udført med udgangspunkt i dine behov både i forhold til kvalitet, tid og økonomi.

Tilbygning med fokus på kvalitet og bæredygtigt håndværk

Vi er et team af professionelle murere med et øget fokus på kvalitet og bæredygtigt håndværk. Vi ønsker at levere den bedste kvalitet. Vi er dedikerede og sætter en ære i, at være med til at udleve dine boligdrømme, og vi kan med sikkerhed hjælpe med din næste mureropgave, hvad end det gælder indendørs eller udendørs murerarbejde. Vi tilstræber en åben og ærlig dialog med dig som kunde, således at du gennem hele processen føler dig tryg og er tilfreds med din endelige tilbygning.

Uforpligtende tilbud på nybyg og tilbygning i Vestjylland

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud til dit næste tilbygningsprojekt i Holstebro, Struer, Skive, Herning, Vinderup eller Vestjylland, er du velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os