TOTALENTREPRISE

Murerarbejde med sund fornuft

Totalentreprise - Vi hjælper dig med, at bygge nyt hus

Hos Birk Byg leverer vi alle former for håndværk og agerer også gerne projektleder på dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Når du hyrer Birk Byg til en totalentreprise, sørger vi for at levere lige netop de håndværkere, der er brug for til det pågældende projekt. Der kan være rigtig mange årsager til, at du ønsker at flytte til et nyt hus. Det kan skyldes, at der måske ikke er nok plads længere i det nuværende hus, området du bor i, at du gerne vil til en anden by eller bydel, eller måske at du har et hus fordelt på tre etager, men ønsker et hus på hvor kvadratmeterne er fordelt på færre etager.

Referencer

Projekt 4

Holstebro, Vestjylland

Projekt 3

Holstebro, Vestjylland

Projekt 2

Holstebro, Vestjylland

Projekt 1

Hvalsø, Sjælland

Totalentreprise → Fra skrot til drømmebolig

Fælles for de fleste, når de ønsker at bygge nyt hus, er, at økonomien spiller et væsentligt rolle i overvejelserne. Du vil gerne have mest muligt ud af dine penge. Hvis du drømmer om at flytte til et nyt hus, har du sikkert overvejet mange gange, hvorvidt det bedst kan betale sig for dig at byg nyt hus på en tom byggegrund, finde et hus der allerede er klar til at flytte ind i, eller at finde et ældre og nedslidt hus på en god grund, rive det ned og bygge nyt. Det kan hurtigt koste dig en formue at renovere et gammelt hus, som ikke matcher dig og din families ønsker og behov.

Gør dine boligdrømme til virkelighed

Ved at bygge nyt hus, slipper du for den store renoveringsproces, i stedet får du et hus, der fra starten lever op til jeres behov. Vi er klar over, at det kan virke uoverskueligt at skulle bygge et hus fra bunden, men det vil vi gerne gøre nemmere for dig. Uanset om du skal bygge stort eller småt, vil vores dedikerede murermestre tilgå projektet med et ønske om at gøre dine boligdrømme til virkelighed, uden at det vælter din økonomi.

Vi har respekt for, at det ikke bare handler om et nyt boligbyggeri, men dit fremtidige drømmehus. Vi leverer altid et solidt resultat, som lever op til dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på totalentreprise hos Birk Byg

Skal du bygge nyt hus i Holstebro, Struer, Skive, Herning, Vinderup eller Vestjylland, står vi klar til at hjælpe dig med en totalløsning, der kan hjælpe dig godt på vej mod drømmehuset. Vi tilbyder dig en totalentreprise, hvor du trygt kan overlade ansvaret for gennemførelsen af dit byggeprojekt til os.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os